/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
Hulp nodig ?
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Diversen Bouw

Equippo ontwikkelt een nieuwe software voor bouwbedrijven

Via-Mobilis - le 23/02/2022 10:08 - Door
Diversen Bouw

De Zwitserse start-up Equippo, dat gespecialiseerd is in het veilen van bouwmachines, heeft middelen aangetrokken om zijn diensten te perfectioneren door nog meer beroep te doen op virtuele technologieën.

  Equippo ontwikkelt een nieuwe software voor bouwbedrijven

  Equippo, ontwikkelaar van innoverende oplossingen

  Equippo biedt op zijn online veilingsite veel diensten, die ondermeer beroep doen op kunstmatige intelligentie: inspectieprocedures van bouwmachines, prijsschatting, berekening van transportkosten... Equippo dankt zijn snelle groei ook aan een interessante, internationale, retourpolitiek.

  Een software voor bouwbedrijven

  Dankzij de investering van de Wilhelmsen Group, marktleider op het gebied van logistiek van voertuigen en machines, en de bedrijven btov Partners en Venture Incubator, zal Equippo nieuwe successen behalen en zal het zijn plaats op de Europese markt versterken.

  De investering zal gebruikt worden voor het lanceren van een nieuwe software, die het bouwbedrijven makkelijker moet maken hun globale wagenparkkosten te verlagen. De tool biedt zijn gebruikers een intelligente oplossing voor de inspectie van marktgegevens in real-time. De software zal tevens een functie bevatten waarmee de uitstoot van het park gemeten en gevolgd kan worden. Deze functie is ontwikkeld om bouwbedrijven te helpen hun beheer te optimaliseren.

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....