Hoofdmenu
Mijn ledenpagina
Hoofdmenu
Services
Diversen Bouw

Equippo ontwikkelt een nieuwe software voor bouwbedrijven

ECI - le 23/02/2022 10:08 - Door
Diversen Bouw

De Zwitserse start-up Equippo, dat gespecialiseerd is in het veilen van bouwmachines, heeft middelen aangetrokken om zijn diensten te perfectioneren door nog meer beroep te doen op virtuele technologieën.

Equippo ontwikkelt een nieuwe software voor bouwbedrijven

Equippo, ontwikkelaar van innoverende oplossingen

Equippo biedt op zijn online veilingsite veel diensten, die ondermeer beroep doen op kunstmatige intelligentie: inspectieprocedures van bouwmachines, prijsschatting, berekening van transportkosten... Equippo dankt zijn snelle groei ook aan een interessante, internationale, retourpolitiek.

Een software voor bouwbedrijven

Dankzij de investering van de Wilhelmsen Group, marktleider op het gebied van logistiek van voertuigen en machines, en de bedrijven btov Partners en Venture Incubator, zal Equippo nieuwe successen behalen en zal het zijn plaats op de Europese markt versterken.

De investering zal gebruikt worden voor het lanceren van een nieuwe software, die het bouwbedrijven makkelijker moet maken hun globale wagenparkkosten te verlagen. De tool biedt zijn gebruikers een intelligente oplossing voor de inspectie van marktgegevens in real-time. De software zal tevens een functie bevatten waarmee de uitstoot van het park gemeten en gevolgd kan worden. Deze functie is ontwikkeld om bouwbedrijven te helpen hun beheer te optimaliseren.

Opmerkingen