/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
Hulp nodig ?
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe bouwmachines

Kato presenteert zijn nieuwe ruw terrein kraan van 51 ton

Via-Mobilis - le 04/11/2019 10:48 - Door
Nieuwe bouwmachines

De Japanse fabrikant heeft onlangs een nieuw model op de internationale markt gebracht: een ruw terrein kraan van 51 ton, Kato SR-500 LX genaamd.

  Kato presenteert zijn nieuwe ruw terrein kraan van 51 ton

  Betrouwbaarheid

  Tijdens de presentatie van dit model heeft de fabrikant zijn best gedaan de betrouwbaarheid van zijn machines in het oog te laten springen. De, tijdens de productie, uitgevoerde kwaliteitcontroles zouden de problemen van voorgaande modellen uit de weg hebben geholpen. De bestuurderspost van de nieuwe kraan beschikt over een touchscreen dat de machinist een gecentraliseerde visie geeft op de surveillance en de afstellingen van de machine, waardoor hij, in geval van problemen, snel in kan grijpen.

  Een aanpasbare kraan

  De SR-500 LX is uitgerust met een 6M60-TL dieselmotor van Mitsubishi, met een vermogen van 7,5 kW en een motorkoppel van 785 NM bij 1400 tpm. Dankzij een "Eco"-functie kan de snelheid van de motor aan de uit te voeren werkzaamheden worden aangepast. Dankzij dit systeem kan onnodig brandstofverbruik worden vermeden, wat gunstig is voor zowel het kostenplaatje als het milieu.

  De machine is uitgerust met een uitschuifbare giek van 42 meter lang. Een aanpasbare hulpgiek (lengte variërend van 9,4 tot 13,7 meter) kan hier nog bovenop gezet worden. De stabiliteit van de machine is optimaal dankzij stabilisators die in vier onafhankelijke standen kunnen worden afgesteld (van 2,48 tot 7 meter). De kraan biedt een maximale hefhoogte van 57,1 meter.

   

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....