/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe bouwmachines

Hyundai lanceert zijn nieuwe shovels die voldoen aan de Stade V

Via-Mobilis - le 04/11/2019 10:57 - Door
Nieuwe bouwmachines

Hyundai Construction Equipment Europe lanceert zijn nieuwe wielladers. De HL900 A serie biedt momenteel drie modellen: de HL940A, HL955A en HL960A.

  Hyundai lanceert zijn nieuwe shovels die voldoen aan de Stade V

  Veiligheid voor alles

  Hyundai CE heeft de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn machines in een hoog vaandel staan. De drie nieuwe wielladers beschikken over een nieuwe cabineversie met een intuïtief dashboard waarop alle functies van de machine zijn gecentraliseerd. De cabine biedt een maximaal comfort aan de machinist, waardoor deze minder last van vermoeidheid zal hebben. Het nieuwe design van de motorkap biedt een betere zichtbaarheid. De shovels kunnen optioneel met surveillancecamera's worden uitgerust, die o.a. de dode hoeken zichtbaar maken.

  "Stade V" shovels voor Europa

  De HL900 serie is uitgerust met nieuwe Cummins motors, die voldoen aan de zeer strikte Europe Stage V milieunormen. Hyundai CE hoopt hiermee te voldoen aan de wensen van zijn klanten in Europa, waar momenteel de vraag naar zware, robuuste en sterke machines, waaronder wielladers, zeer groot is.

  De kracht van de motor wordt automatisch aangepast aan de uit te voeren werkzaamheden. Dankzij dit systeem zou er aanzienlijk op het brandstofverbruik kunnen worden bezuinigd.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....