Hoofdmenu
Mijn ledenpagina
Hoofdmenu
Services
Nieuwe bouwmachines

Hyundai lanceert zijn nieuwe shovels die voldoen aan de Stade V

ECI - le 04/11/2019 10:57 - Door
Nieuwe bouwmachines

Hyundai Construction Equipment Europe lanceert zijn nieuwe wielladers. De HL900 A serie biedt momenteel drie modellen: de HL940A, HL955A en HL960A.

Hyundai lanceert zijn nieuwe shovels die voldoen aan de Stade V

Veiligheid voor alles

Hyundai CE heeft de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn machines in een hoog vaandel staan. De drie nieuwe wielladers beschikken over een nieuwe cabineversie met een intuïtief dashboard waarop alle functies van de machine zijn gecentraliseerd. De cabine biedt een maximaal comfort aan de machinist, waardoor deze minder last van vermoeidheid zal hebben. Het nieuwe design van de motorkap biedt een betere zichtbaarheid. De shovels kunnen optioneel met surveillancecamera's worden uitgerust, die o.a. de dode hoeken zichtbaar maken.

"Stade V" shovels voor Europa

De HL900 serie is uitgerust met nieuwe Cummins motors, die voldoen aan de zeer strikte Europe Stage V milieunormen. Hyundai CE hoopt hiermee te voldoen aan de wensen van zijn klanten in Europa, waar momenteel de vraag naar zware, robuuste en sterke machines, waaronder wielladers, zeer groot is.

De kracht van de motor wordt automatisch aangepast aan de uit te voeren werkzaamheden. Dankzij dit systeem zou er aanzienlijk op het brandstofverbruik kunnen worden bezuinigd.

 

 

Opmerkingen