/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe bouwmachines

CAT lanceert een nieuwe lader voor gebruik onder de grond

Via-Mobilis - le 17/06/2019 11:38 - Door
Nieuwe bouwmachines Caterpillar

Caterpillar heeft recentelijk een nieuw model lader op de markt gebracht, de R2900. Dit model is bedoeld voor een inzet in mijnen en onder de grond. De machine beschikt over vele functionaliteiten en een motor van hoogstaande kwaliteit.

  CAT lanceert een nieuwe lader voor gebruik onder de grond

  Controle op afstand

  De R2900 wiellader is uitgerust met een groot aantal technologische modules, zoals een controlescherm dat in real-time de staat van de machine weergeeft, of een systeem dat informatie uitwisselt op afstand. Dankzij de MineStar app kan een machinist op afstand de controle over de machine overnemen. Caterpillar biedt tevens de Cat Get optie die het gebruik en de duurzaamheid van de bak optimaliseert, wat de globale productiviteit van de lader vergroot.

  De fabrikant heeft tevens de toegang vergemakkelijkt tot de verschillende elementen die geregeld onderhoud vergen (onderstel, filters, tank), waardoor het onderhoud minder tijd in beslag neemt en de machine minder lang op non-actief staat.

  Een sterke en schone motor

  Caterpillar heeft zijn R2900 lader uitgerust met een Cat C15 motor, met 6 cilinders en turbocompressor. De motor heeft een maximaal vermogen van 305 kW (409 pk), en moet dus verplicht uitgerust zijn met een sterke radiateur die tegen een stootje kan.

  De Cat C15 motor voldoet aan de belangrijkste milieunormen, waaronder de Canadese en Europese Canmet en Stage V normen. Om hieraan te kunnen voldoen, heeft de fabrikant een systeem ontwikkeld dat de uitstoot van onder andere stikstofdioxide sterk vermindert. Voor een inzet onder de grond biedt de fabrikant een systeem dat stofdeeltjes filtert (optie).

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....