Raadplegen
Tweedehands bouwmachines Veiling Verhuur
Services
 App Handelarengids Oplossingen voor profesionnals Online reclame  Nieuws  Contact opnemen met de klantenservice
Andere talen
Mijn ledenpagina
Inloggen | Opslaan Mijn verkooppagina Mijn favoriete advertenties Mijn opgeslagen zoekopdrachten Mijn emailmeldingen
Diversen Bouw

Een nieuw design voor Europa-Bouwmachines.nl

ECI - 22/05/2019 11:15 - Door
Diversen Bouw

Is het u al opgevallen? Europa-Bouwmachines.nl heeft een nieuwe look! Hoewel de wijzigingen bewust klein zijn gehouden, hebben ze wel het beoogde resultaat: een moderne en ergonomische website voor extra gebruikersgemak.

Een nieuw design voor Europa-Bouwmachines.nl

100 % geoptimaliseerd voor alle soorten displays

Steeds meer klanten raadplegen Europa-Bouwmachines.nl via hun smartphone. Vanaf nu is de gehele website aangepast aan de afmetingen van uw apparaat, of het nu een computer, een smartphone of een tablet betreft.

Voldoet aan de eisen van zoekmachines

De nieuwe versie voldoet aan de recente eisen van de verschillende zoekmachines, waardoor de advertenties maximaal zichtbaar zijn op internet.

Sneller en intuïtiever

De uitgevoerde verbeteringen beogen een makkelijker toegang tot de verschillende pagina's en functionaliteiten. Zo kan een potentiële koper makkelijker contact opnemen met een verkoper via zijn smartphone: een simpele klik op de advertentie is voldoende.

Het opladen van de pagina's gaat sneller, waardoor de navigatie aangenamer verloopt, ondermeer voor het zoeken van advertenties.

De algemene ergonomie heeft ook een relook gekregen: het nieuwe design is moderner en een antwoord op de recente ontwikkelingen op internet op het gebied van leesbaarheid en gebruikersgemak.

We zijn benieuwd naar uw reacties!

 

Opmerkingen