/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe bouwmachines

Cat presenteert zijn eerste bulldozer met elektrische aandrijving

Via-Mobilis - le 26/04/2019 16:19 - Door
Nieuwe bouwmachines Caterpillar

Fabrikant Caterpillar heeft zijn nieuwe bulldozer, de D6 XE, aan het grote publiek getoond. Dit model is uitgerust met een elektrische aandrijving, waarmee de machine een wereldprimeur heeft..

  Cat presenteert zijn eerste bulldozer met elektrische aandrijving

  Energierendement

  De ingenieurs van Caterpillar hebben gekozen voor elektrische energie, met een technologie die qua kracht en manoeuvreerbaarheid niet onderdoet voor een machine met klassieke aandrijving. De winst aan energierendement wordt geschat op meer dan 30% t.o.v. een model van de voorgaande generatie (D6T).

  De prestaties van de D6 XE bulldozer zijn optimaal dankzij de vele uitrustingen. Zo wordt de graderfunctie uitgevoerd mbv een nieuwe versie van het VPAT blad. De nieuwe cabine biedt meer comfort, waardoor de machinist gefocust kan blijven op zijn taken.

  Een beter budgetbeheer

  De toekomstige kopers van de machine kunnen rekenen op een afschrijving van nauwelijks meer dan twee jaar, dankzij een verhoogde productiviteit en een aanzienlijke brandstofbezuiniging. Het onderhoud van de Cat D6 XE is versimpeld (snellere diagnose, toegankelijker onderdelen, aanwezigheid van een ladder aan de achterkant van de machine) en meer verspreid over het jaar. Het onderhoudsbudget zal hier de gunstige gevolgen van ondervinden (een winst van 12% t.o.v. de voorgaande versie).

  Het gebruik van robuust materiaal voor de fabrikatie van de Cat D6 XE zou moeten bijdragen aan een langere levensduur en dus aan een optimale ROI.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....