Hoofdmenu
Mijn ledenpagina
Hoofdmenu
Services
Beurzen & Evenementen

De Europese CASE Rodeo viert zijn 10-jarige verjaardag

ECI - le 22/03/2019 12:00 - Door
Beurzen & Evenementen
Case

De Bauma vakbeurs (van maandag 8 t/m 14 april 2019 in München) zal dit jaar de tiende editie van de Europese Case Rodeo verwelkomen. De tiende verjaardag van het evenement van de Amerikaanse fabrikant Case Corporation zal gevierd zal worden met een prijsvraag met vele prijzen.

De Europese CASE Rodeo viert zijn 10-jarige verjaardag

Een prijsverloting voor de tiende verjaardag van de Rodeo 

De Rodeo is een wedstrijd waar de beste Europese machinisten, winnaars van de nationale kwalificatierondes, tegen elkaar uitkomen. Dit jaar zullen de deelnemers verschillende manoeuvreeroefeningen moeten uitvoeren met een CaseCX145D graafmachine. Iedere dag zal er aan het eind van de middag een winnaar aangewezen worden, die zijn prijzen in ontvangst kan nemen. Naast Case zullen ook andere professionals, die verwant zijn aan het merk, in het zonnetje worden gezet.

Bezoekers van de Bauma kunnen meedoen aan een prijsvraag met de Rodeo als belangrijke thema. Aan het eind van iedere dag de gelukkige prijswinnaars hun cadeau's ontvangen.

Case op de Bauma vakbeurs 

Op de Case stand zullen meerdere bouwmachines gedemonstreerd worden. De vijftien machines die getoond worden geven een goed beeld van de sectoren waar Case een belangrijke rol speelt: mijnbouw, recycling, bouwwerven binnen de bebouwde kom en wegenbouw.

Bezoekers van de Case stand kunnen o.a. de volgende machines bewonderen: de 1121G wiellader, de CX300D graafmachine (mijnbouw), de Waste Handler 821G wiellader (voor recyclingdoeleinden), de nieuwe CX90D graafmachine, de compacte TV450 wiellader, de CX18C en CX37C graafmachines (stedenbouw) en de 856C grader en CASE1650M bulldozer (wegenbouw).

 

 

Opmerkingen