/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Beurzen & Evenementen

De Europese CASE Rodeo viert zijn 10-jarige verjaardag

Via-Mobilis - le 22/03/2019 12:00 - Door
Beurzen & Evenementen Case

De Bauma vakbeurs (van maandag 8 t/m 14 april 2019 in München) zal dit jaar de tiende editie van de Europese Case Rodeo verwelkomen. De tiende verjaardag van het evenement van de Amerikaanse fabrikant Case Corporation zal gevierd zal worden met een prijsvraag met vele prijzen.

  De Europese CASE Rodeo viert zijn 10-jarige verjaardag

  Een prijsverloting voor de tiende verjaardag van de Rodeo 

  De Rodeo is een wedstrijd waar de beste Europese machinisten, winnaars van de nationale kwalificatierondes, tegen elkaar uitkomen. Dit jaar zullen de deelnemers verschillende manoeuvreeroefeningen moeten uitvoeren met een CaseCX145D graafmachine. Iedere dag zal er aan het eind van de middag een winnaar aangewezen worden, die zijn prijzen in ontvangst kan nemen. Naast Case zullen ook andere professionals, die verwant zijn aan het merk, in het zonnetje worden gezet.

  Bezoekers van de Bauma kunnen meedoen aan een prijsvraag met de Rodeo als belangrijke thema. Aan het eind van iedere dag de gelukkige prijswinnaars hun cadeau's ontvangen.

  Case op de Bauma vakbeurs 

  Op de Case stand zullen meerdere bouwmachines gedemonstreerd worden. De vijftien machines die getoond worden geven een goed beeld van de sectoren waar Case een belangrijke rol speelt: mijnbouw, recycling, bouwwerven binnen de bebouwde kom en wegenbouw.

  Bezoekers van de Case stand kunnen o.a. de volgende machines bewonderen: de 1121G wiellader, de CX300D graafmachine (mijnbouw), de Waste Handler 821G wiellader (voor recyclingdoeleinden), de nieuwe CX90D graafmachine, de compacte TV450 wiellader, de CX18C en CX37C graafmachines (stedenbouw) en de 856C grader en CASE1650M bulldozer (wegenbouw).

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....