/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
Hulp nodig ?
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe bouwmachines

5 nieuwe hydraulische mini-gravers van CAT

Via-Mobilis - le 01/03/2019 11:04 - Door
Nieuwe bouwmachines Caterpillar

Caterpillar heeft zijn assortiment hydraulische mini-graafmachines uitgebreid met vijf nieuwe modellen: de 301.5, 301.6, 301.7 CR, 301.8 en 302 CR. De nieuwe machines komen tegemoet aan de belangrijkste wensen van gebruikers op het gebied van prestaties, polyvalentie en veiligheid.

  5 nieuwe hydraulische mini-gravers van CAT

  Dezelfde motor

  Om de ontwikkelingskosten zo laag mogelijk te houden, heeft Caterpillar ervoor gekozen om de vijf modellen hydraulische mini-gravers met dezelfde motor uit te rusten, te weten de C1.1 Cat dieselmotor met een vermogen van 14,3 kW (19,2 pk). Deze technische keus garandeert een hoog prestatieniveau, bij iedere snelheid.

  De Cat C1.1 optimaliseert het brandstofverbruik dankzij de aanwezigheid van automatische stopsystemen en een efficiënte motorretarder. De motor voldoet aan de hoogste milieunormen (Stage V) die in Europa van kracht zijn.

  Polyvalentie en veel hulpstukken

  De vijf modellen zijn zeer breed inzetbaar. Het gewicht van de machines varieert van 1575 tot 2045 kg, en kan zelfs nog hoger liggen in geval van een optimale configuratie. De graafdieptes liggen tussen de 2340 en 2370 mm. Het loopwerk met variabele afmetingen is ideaal voor smalle werkplaatsen. Voor een optimaal functioneren onder extreme omstandigheden kunnen stalen rupsbanden geïnstalleerd worden (optie).

  De nieuwe generatie mini-gravers is uitgerust met een hydraulisch systeem dat de lading kan detecteren en zich hieraan kan aanpassen. Dankzij dit systeem kan aanzienlijk op het brandstofverbruik worden bezuinigd. De machines zijn duurzaam en gaan lang mee, net als de andere modellen van het merk.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....