/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
Hulp nodig ?
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe bouwmachines

Aggregate Handler, de wiellader voor aggregaat

Via-Mobilis - le 23/01/2019 14:16 - Door
Nieuwe bouwmachines Caterpillar

Fabrikant Caterpillar lanceert een wiellader met groter laadvermogen (+25%). De machine is 990K Aggregate Handler gedoopt.

  Aggregate Handler, de wiellader voor aggregaat

  Een zware wiellader van CAT

  De machine is uitgerust met een Cat C27 motor met een vermogen van 521 kW. Diverse systemen optimaliseren het brandstofverbruik, of hebben tot doel de aandrijving, het laden en het besturen van de machine te verbeteren.

  Ook het rijcomfort is verbeterd. De machinistenpost in de cabine kan aan de bestuurder aangepast worden. De machine is uitgerust met een chronometer en een ladingcontrolesysteem. Ook is er aan de veiligheid gedacht, met aan de achterkant van de machine een camera voor objectdetectie. De Cat Connect optie maakt de machine compleet met zijn detectiesensor en een waarschuwingssysteem.

  Een machine die is aangepast aan de aggregaatindustrie

  Deze 990K Aggregate Handler behoort samen met de 986K en de 988K tot het zware laders assortiment van CAT. De 990K presteert beter dan zijn voorgangers op het gebied van nuttige lading. Dankzij de kortere laadtijd wordt de lading geoptimaliseerd.

  De stabiliteit van de machine is optimaal dankzij een aangepast contragewicht. Hoewel de machine ideaal inzetbaar is voor aggregaatoverslag, raadt de fabrikant een gebruik in steengroeves af.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....