Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bouwmachines

Terex lanceert een nieuwe torenkraan met optopbare giek

ECI - 17/10/2018 14:36:35 - Door
Nieuwe bouwmachines

Fabrikant Terex Cranes heeft zijn nieuwste creatie getoond, de CTL 272-18 torenkraan. De kraan beschikt over een optopbare giek van de nieuwste generatie, en vele andere nieuwe accessoires.

Terex lanceert een nieuwe torenkraan met optopbare giek

De keus uit verschillende configuraties

De teams van Terex Cranes die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de CTL 272-18 torenkraan, hebben een zo breed mogelijke inzetbaarheid voor ogen gehad. Daarom zal de klant de keuze hebben uit masten met drie verschillende lengtes : de H20 van 1,9 m, de HD23 van 2,3 m en de TS212 van 2,37 m.

Terex Cranes biedt tevens de mogelijkheid om te kiezen tussen snelheid (voor het heffen van lichte lasten) en kracht (voor het heffen van zware lasten).

De noviteiten van de CTL 272-18 torenkraan met optopbare giek

Tijdens de presentatie van de torenkraan, is het accent gelegd op de maximale lengte van de optopbare giek. Deze heeft een lengte van 61 m, wat 6 m langer is dan het voorgaande model.

De ingenieurs hebben de CTL 272-18 uitgerust met een nieuw systeem dat het hefvermogen vergroot naar een maximum van 18 ton. Dankzij Terex Power Plus kan het maximale hefvermogen over een korte periode met 10% worden vergroot. Het systeem is tevens actief tijdens specifieke toepassingen, zoals minimale bewegingen.

De torenkraan beschikt over een nieuwe cabine, voor extra comfort voor de machinist en een veiliger gebruik van de machine.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....