Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bouwmachines

Palfinger lanceert zijn eerste kraan op rupsbanden

ECI - 20/09/2018 15:26:22 - Door
Nieuwe bouwmachines

Tijdens de volgende editie van de vakbeurs IAA Commercial Vehicles, die van 20 t/m 27 september 2018 plaats zal vinden in Hannover (Duitsland), zal het Oostenrijkse bedrijf Palfinger zijn meest recente innovatie op het gebied van zwaar hefmateriaal tonen. Het betreft een all-terrain kraan op rupsbanden die PCC (Palfinger Crawler Crane) is gedoopt.

Palfinger lanceert zijn eerste kraan op rupsbanden

20° kantelhoek

Deze kraan op rupsbanden is een première voor de Oostenrijkse fabrikant. Hij is uitgerust met een krachtig rupsbandsysteem dat tot 20° kan kantelen. Dankzij deze technologische keus kan de machine zich aanpassen aan de meest moeilijke omstandigheden, zoals hellingen van 60%!

De nieuwe kraan is een compact model, dat ingezet kan worden op kleine bouwterreinen. De breedte beslaat slechts 2,20 m, waarmee de machine 40 cm smaller is dan een traditionele autokraan. Het is mogelijk de rupsbanden van de kraan te verwijderen om het transport te vergemakkelijken.

3 modellen voor verschillende hefcapaciteiten

Om tegemoet te komen aan de wensen van zijn klanten zal Palfinger de kraan op rupsbanden in drie versies met verschillende kenmerken op de markt brengen. De modellen PCC 71.002 en PCC 115.002 bieden een hefvermogen van 19 en 30 ton. De PCC57.002, die het eerste half jaar van 2019 op de markt gebracht zal worden, biedt een hefcapaciteit van 18 ton.
Deze kranen kunnen zeer breed worden ingezet, zoals binnen de bebouwde kom, de wegenbouw, de industrie en de mijnbouw.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....