Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Beurzen & Evenementen

Crane Days 2018 van Manitowoc : de fabrikant toont zijn nieuwe kranen

ECI - 28/06/2018 14:57:49 - Door
Beurzen & Evenementen

De 2018 van de Crane Days, die georganiseerd worden door de Noordamerikaanse Manitowoc, hebben plaatsgevonden van 3 t/m 7 juni op het fabrieksterrein van de fabrikant in Shady Groves (Pennsylvania). Dealers en klanten (ongeveer 7500 personen) hebben hier de nieuwste kraanmodellen van Manitowoc, Potain en Grove kunnen ontdekken.

Crane Days 2018 van Manitowoc : de fabrikant toont zijn nieuwe kranen

De noviteiten van het merk Grove

Manitowoc heeft voor dit merk drie kraanmodellen gepresenteerd. De eerste, Grove GMK4090 genaamd, heeft een vermogen van 90 ton en maakt het assortiment zelfrijdende kranen van het merk compleet. De kraan is zeer wendbaar en biedt een grote hefcapaciteit. Het tweede model, de Grove TMS500-2, is een kraan op een vrachtwagen en heeft een vermogen van 36 ton. Dit polyvalente model is zeer mobiel en kan makkelijk van het ene naar het andere werkterrein verplaatst worden. Het laatste model, de Grove GRT9165, is een all-terrain kraan, met een zeer groot bereik.Andere nieuwe kraanmodellen

De bezoekers hebben de Manitowoc MLC100-1 rupskraan kunnen bewonderen. Deze kraan heeft een vermogen van 100 ton en kan snel ge(de)monteerd worden. Ook de laatste serie National Crane kranen op vrachtwagens, NBT50L gedoopt, hebben acte de presence gegeven. Dit model is een verbetering van de NBT50 serie, en beschikt over een langere giek voor extra mogelijkheden op het bouwterrein.
Manitowoc heeft ook een nieuwe torenkraan ontwikkeld. Deze torenkraan, de MR 160 C, biedt een vermogen van 10 ton en wordt op de markt gebracht onder de merknaam Potain. De kraan is ideaal inzetbaar op moelijke werkterreinen, ondermeer dankzij de grote hoogtes die hij kan bereiken.

 

 

 1

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....