Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Diversen Bouw

Een helm voor een betere samenwerking in de bouw

ECI - 14/06/2018 15:18:46 - Door
Diversen Bouw

Tijdens de laatste editie van de VivaTech vakbeurs, die speciaal gewijd is aan nieuwe technologieën, hebben het publiek en de aanwezige professionals vele noviteiten kunnen ontdekken. Eén daarvan is de helm die het samenwerken vergemakkelijkt.

Een helm voor een betere samenwerking in de bouw

Een helm die bouwvakkers verbindt 

De helm, die samenwerking tussen bouwvakkers beoogt et moet vergemakkelijken, is ontwikkeld door Cisco en RealWare. Het prototype van de helm is speciaal bedacht voor een verbeterde samenwerking op bouwterreinen en biedt vele mogelijkheden: informatie op afstand, support enz, Zo zal een bouwvakker die tegen een probleem aanloopt, hulp op afstand kunnen krijgen van bijvoorbeeld de aannemer. De helm kan tevens ingezet worden voor opleidingsdoeleinden.

Een helm die speciaal ontwikkeld is voor de bouw

De helm beschikt over handige kenmerken en functionaliteiten die speciaal zijn aangepast aan de eisen van de bouw. Hij wordt exclusief bediend door vocale opdrachten wat veel voordelen biedt op het bouwterrein, waar hands-free tools de voorkeur genieten. De helm biedt de vereiste bescherming aan zijn drager: goed zicht, verhard plastic omhulsel en anti-explosie systeem.

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....