Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Bouwmachinefabrikanten

Manitowoc verlengt de garantie van zijn all terrain kranen

ECI - 08/06/2018 14:44:28 - Door
Bouwmachinefabrikanten

Fabrikant Manitowoc Cranes, één van de grootste producenten van mobiele hydraulische kranen, heeft een nieuwe, langere garantie ter beschikking gesteld aan zijn klanten. Dit nieuwe garantieprogramma betreft alle modellen van de all terrain kranen van de GRT serie van het merk Grove.

Manitowoc verlengt de garantie van zijn all terrain kranen

De details van het nieuwe garantieprogramma

Manitowoc beschikte al over een garantieprogramma, dat zijn klanten in staat stelde de oorspronkelijke garantie tegen betaling met een jaar te verlengen. Dit is nu verleden tijd. Iedere klant die vanaf nu een Grove GRT all terrain kraan koopt profiteert automatisch van een standaard garantie van twee jaar.

Na deze standaard garantie beschikt de klant over de mogelijkheid om de garantie met maximaal 3 jaar te verlengen.

Betrouwbare all terrain kranen

De kranen van Grove zijn speciaal ontwikkeld voor moeilijk begaanbare bouwterreinen van kleine afmetingen. Dankzij de uitbreiding van het garantieprogramma kunnen klanten er van verzekerd zijn dat de kranen niet door uitval voor onderhoud of door mankementen geveld zullen worden, en dat ze garant staan voor een maximale productiviteit.

Manitowoc toont zijn bereidwilligheid om zijn plaats als belangrijke kranenfabrikant te behouden, door een garantieniveau te bieden dat nog nooit eerder vertoond is voor dit soort machines. Hieruit blijkt dat het merk een groot vertrouwen heeft in de positieve testresultaten op het gebied van betrouwbaarheid van de Grove GRT kranen.

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....