Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bouwmachines

Hyundai lanceert een nieuwe wiellader voor de afvalverwerking

ECI - 31/05/2018 13:59:35 - Door
Nieuwe bouwmachines

Fabrikant Hyandai heeft een nieuw model wiellader op de markt gebracht. De machine, met de naam HL960 HD, is bedoeld voor de verwerking en recycling van afval en voldoet aan de wensen van de zich snelontwikkelende Europese en Noord-Amerikaanse markt,

Hyundai lanceert een nieuwe wiellader voor de afvalverwerking

Een machine voor delicate werkomstandigheden

De nieuwe wiellader heeft een gewicht van 19 ton en kan aangepast worden aan de meest moeilijk begaanbare terreinen. De ingenieurs van Hyundai hebben voor de HL960 HD dezelfde assen gebruikt als die van de HL970. Hiermee kan de nieuwe wiellader een maximale vracht van 44 ton op de vooras en 35 ton op de achteras dragen.

De belangrijkste elementen van deze wiellader als de machinistenpost zijn optioneel uitgerust met bescherming tegen vallend materiaal. 

De noviteiten van de HL960 HD wiellader

Dit model is uitgerust met een nieuwe Cummins QSB6.7 Phase IV dieselmotor met elektronische bediening en een vermogen van 222 pk (166 kW) bij 2200 tr/min. Het automatische stopsysteem van de motor en de vergrendelbare koppeling van de versnellingsbak met 5 versnellingen vermijden een excessief brandstofverbruik en verlagen de uitstoot van vervuilende deeltjes. De ECO functie garandeert de doorlopende controle van het goed functioneren van de machine.

De cabine is geluidsdicht gemaakt, voor extra werkcomfort. Een schakelaar versimpelt de toegang tot het motorcompartiment wat het onderhoud ten goede komt.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....