Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bouwmachines

Nieuw assortiment Komatsu graaflaadcombinaties: het 1e prototype is getoond

ECI - 24/05/2018 11:36:15 - Door
Nieuwe bouwmachines

Tijdens de laatste editie van de Intermat, de internationale vakbeurs voor de bouw, heeft fabrikant Komatsu een nieuw prototype binnen het assortiment graaflaadcombinaties getoond, met de naam WB93R. Het prototype is ontwikkeld op basis van huidige modellen van de fabrikant.

Nieuw assortiment Komatsu graaflaadcombinaties: het 1e prototype is getoond

Zuinige, schone en duurzame machines

Komatsu heeft dit nieuwe prototype ontwikkeld om te voldoen aan de huidige milieu-eisen. Zo voldoen de WB93R graaflaadcombinaties aan de de EU Stage IV norm. Ze zijn tevens zuiniger in brandstofverbruik. Het productieniveau blijft hoog, vergeleken met andere modellen van het merk, dankzij de toename van het motorvermogen (75 kW), de PowerShift transmissie en de vier aangedreven wielen.

Het onderhoud van de machine is weinig veeleisend, dankzij een aantal ingebouwde oplossingen die een dagelijks onderhoud overbodig maken. Een 7” scherm centraliseert in real-time alle informatie betreffende het onderhoud, en het koelsysteem is geoptimaliseerd.

Meer veiligheid voor de machinist

De machinist van de WB93R profiteert ook van de nieuwe voordelen. Hij wordt minder blootgesteld aan geluidsoverlast en de bedieningspost is zeer comfortabel. Qua zichtbaarheid doet de nieuwe machine niet onder voor zijn voorgangers en dankzij een stopknop is de machine zeer veilig.

Volgens de informatie die Komatsu heeft vrijgegeven, zal de WB93R graaflaadcombinatie in september 2018 op de markt gebracht worden.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....