Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Beurzen & Evenementen

Doosan: een ongewone veiling

ECI - 17/05/2018 11:00:08 - Door
Beurzen & Evenementen

Fabrikant Doosan Infracore Construction Engine was aanwezig op de Intermat vakbeurs. Om de productie van meer dan 400 000 machines te vieren, heeft het merk er een veiling georganiseerd voor een uitzonderlijke machine: een unieke graafmachine die speciaal voor de gelegenheid gebouwd is.

Doosan: een ongewone veiling

Een uitzonderlijke graafmachine in de verkoop

Doosan heeft een originele manier gevonden om zijn productie van meer dan 400 000 graafmachines, wielladers, knikdumpers en andere bouwmachines te vieren: een veiling waar een uniek model graafmachine wordt geveild, dat speciaal ontwikkeld is voor de gelegenheid.

Het Zweedse bedrijf Doosia (dealer) heeft het hoogste bod gedaan, en hiermee de unieke versie van de graafmachine van Doosan Infracore Construction Engine binnen gehaald.

Een veiling voor een goed doel

Charlie Park, CEO van de Europese divisie van Doosan Infracore Construction Engine, heeft aangegeven dat een deel van het opgebrachte bedrag (10 000 euro) geschonken zal worden aan Fondation BTP Plus, een stichting die zich o.a. inzet voor bijscholing en beroepsintegratie binnen de bouw. Dankzij de stichting, die in 2005 is opgericht, hebben al meer dan 260 projecten het daglicht gezien.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....