Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Beurzen & Evenementen

Liebherr aanwezig op vakbeurs voor het beheer van water, afval en grondstoffen

ECI - 03/05/2018 10:10:06 - Door
Beurzen & Evenementen
Liebherr

Het bedrijf Liebherr heeft zijn aanwezigheid bevestigd op de volgende editie van de Ifat vakbeurs die zijn deuren van 14 t/m 18 mei 2018 opent in München (Duitsland).

Liebherr aanwezig op vakbeurs voor het beheer van water, afval en grondstoffen

De Ifat vakbeurs: een beurs in het teken van milieu en recyclage

De Ifat vakbeurs wordt georganiseerd voor professionals, en is de belangrijkste internationale beurs op het gebied van het beheer van water, afvalwater, recyclage en grondstoffen. Tot de verwachte exposanten (meer dan 3000 tijdens de vorige editie) behoort Liebherr, die over een stand van 300 m² zal beschikken.

Presentatie van twee overslagmachines en een wiellader

Liebherr zal, zoals op de Intermat vakbeurs, zijn technologische know-how demonstreren door meerdere machines aan het publiek te tonen. Zo zullen de LH 22 M en de LH 30 M van het Industry Litronic assortiment worden getoond.

De eerste machine is speciaal bedoeld voor de recyclage van afval (zoals metaal). De LH 22 M, met een motor van 142 pk (105 kW), is de kleinste machine van de categorie. Ze voldoet aan de Stage IV milieunormen.

De tweede machine maakt deel uit van de groep meest krachtige machines binnen de categorie. De LH 30 M ("high performance" versie) is uitgerust met een motor van 190 pk (140 kW) en meerdere elektronische bedieningen. Hij is bedoeld voor de overslag van verschillende materialen.

Tenslotte wordt het publiek in de gelegenheid gesteld de L 556 XPower wiellader te aanschouwen. Deze beschikt over een motor van 224 pk (165 kW) en is zeer geschikt voor het laden en vervoeren van meerdere materialen over lange afstanden.

 

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....