Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bouwmachines

Meer dan 10 noviteiten van JCB op de Europese markt

ECI - 19/04/2018 09:53:55 - Door
Nieuwe bouwmachines
Jcb

Fabrikant JCB heeft de lancering aangekondigd van nieuwe assortimenten en modellen op de Europese markt. Hoogwerkers, laders, dumpers... 2018 zal een goed jaar worden!

Meer dan 10 noviteiten van JCB op de Europese markt

Schaarhoogwerkers op lithium

JCB lanceert een assortiment schaarhoogwerkers bestaand uit vijf modellen met een werkhoogte variërend van 6 tot 10 meter. De fabrikant heeft voor innovatie gekozen door voor een lithiumaccu te gaan. Het betreft hier het enige assortiment van dit type dat momenteel op de markt wordt aangeboden. De lithiumaccu's vergen geen onderhoud, stoten geen waterstof uit en bieden een autonomie die 40% hoger ligt t.o.v. traditionele accu's, terwijl de oplaadtijd met de helft is verminderd. 

 

Noviteiten op het gebied van compacte laders

JCB lanceeert tevens zeven modellen compacte laders, op wielen en rupsbanden. T.o.v. de voorgaande generatie zijn deze machines uitgerust met een cabine die functioneler en comfortabeler is. De startprocedure is versimpeld.

De compacte rupslader Teleskid is uitgerust met een uitschuifbare giek met ver bereik. Hij is geïnspireerd op de wiellader Teleskid 3TS-8W, die bij professionals zeer geliefd was.

 

 

Een assortiment dumpers met grote zichtbaarheid

Ook op het gebied van knikdumpers komt JCB met noviteiten. Een assortiment met dit type modellen, waaronder de 7T-1, zal binnenkort op de markt gebracht worden. Dit assortiment beoogt tegemoet te komen aan de wensen van professionals, met een laadvermogen variërend van één tot negen ton. De nieuwe dumpers bieden een hoog veiligheidsniveau, ondermeer op het gebied van zichtbaarheid.

 

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....