Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bouwmachines

JCB : innoverende graafmachines en mini-gravers

ECI - 29/03/2018 11:48:46 - Door
Nieuwe bouwmachines
Jcb

JCB lanceert 3 noviteiten in de lente van 2018: een nieuw assortiment rupsgravers, een nieuw model mini-graver en zijn allereerste elektrische mini-graver, de JCV19C-1.

JCB : innoverende graafmachines en mini-gravers

Het assortiment JCB 220X SERIES rupsgravers

Vier jaar zijn nodig geweest om dit nieuwe assortiment JCB 220X SERIES rupsgraver te ontwikkelen en te testen. De fabrikant heeft alles op alles gezet om krachtige, betrouwbare en robuuste machines te bieden, die zeer comfortabel zijn. Ingenieurs hebben een ruimere cabine ontwikkeld (15% extra ruimte t.o.v. van de voorgaande generatie) die een betere bescherming biedt tegen geluidsoverlast. Ook zijn de ergonomie, het chassis (200 mm breder), de giek (preciezer en robuuster) en de zijkappen verbeterd.

pelle sur chenilles 220X series

 

 De JCB 15C-1 mini-graver

Het betreft hier het veertiende model van de laatste generatie mini-gravers van JCB. De JCB 15C-1 is uitgerust met een motor met een vermogen van 15,9 pk (11,7 kW), een carrosserie van staal en gewicht van slechts 1,5 ton. JCB heeft aangekondigd dat het onderhoud van de machine is versimpeld, wat gunstig is voor de onderhoudskosten.

mini-pelle 15c-1

 

De elektrische mini-graver JCB 19C-1

Deze mini-graver is het eerste elektrische model dat JCB ontwikkeld heeft, en is ideaal inzetbaar binnen de bebouwde kom. De JCB 19C-1 is zeer stil (7dBA, oftewel 5 keer minder geluidsoverlast dan een Diesel model), stoot weinig vervuilende deeltjes uit en is zeer krachtig, dankzij een optimalisering van de energie van de accu en het snelle oplaadsysteem (100% in 2,5 uur).

 

mini-pelle electrique 19c-1

 

 

 

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....