Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Beurzen & Evenementen

Case op de Intermat 2018 : exposities, simulaties en acrobatenshows

ECI - 15/03/2018 15:53:45 - Door
Beurzen & Evenementen
Case

Net als tijdens de voorgaande edities, zal het bedrijf Case Construction Equipment aanwezig zijn op de aankomende Intermat, de internationale bouwbeurs die van 23 t/m 28 april in Parijs zal plaatsvinden.

Case op de Intermat 2018 : exposities, simulaties en acrobatenshows

Expositie van de laatste noviteiten van Case 

Case zal op zijn stand meerdere machinemodellen presenteren die allen in 2017 op de markt gebracht zijn. Onder deze machines bevinden zich voertuigen die door Iveco en Iveco Astra (dochterondernemingen van Case) ontwikkeld zijn voor de bouwsector, zoals de serie C minigravers, een assortiment compacte laders en de DX750D rupsgraver.

De stand van Case zet vooral zijn wielladers op de voorgrond, die sinds 60 jaar door het bedrijf op de markt gebracht worden. Deze verjaardag is al gevierd dankzij de in de 2017 gewonnen Good Design Award voor de G serie wiellader.

Activiteiten

Case toont niet alleen zijn nieuwste modellen, maar organiseert ook activiteiten voor het aanwezige publiek. Zo kan men met een rijsimulator zijn rijkunsten met een Case graafmachine testen, en hiermee zelfs een prijs winnen.

Case Construction Equipment organiseert op grote internationale beursen shows met acrobatische dans. De 2018 editie van Intermat is hier geen uitzondering op. Het is een originele en vermakelijke manier om de machines van het bedrijf op de voorgrond te zetten.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....